På tisdag nästa vecka har Cision det stora nöjet att tillsammans med WPRF bjuda in till ett gratis frukostseminarium om journalister och sociala medier. Föreläsningen, av Paul Miller från Cision UK, baserar sig på en rykande färsk undersökning bland journalister och hur de använder sociala medier i Storbritannien, Tyskland och Frankrike. Paul kommer göra en jämförelse med tidigare undersökningar från Norden och USA och resonerar med utgångspunkt från dessa vad resultaten kan innebära för kommunikatörer.

Förutom en inspirerande föreläsning bjuder vi också på frukost för hungriga deltagare Det hela går av stapeln på tisdagen den 15 juni på Clarion Sign Hotel, Östra Järnvägsgatan 35. Klockan 7.45 bjuder vi på frukost och föreläsningen börjar 8.00.  För att anmäla dig skicka ett mail till event.se(at)cision.com. Föreläsningen är öppen för alla men då platserna är begränsade så kommer de först och främst att gå till WPRF deltagare och Cisions kunder.

alexander.mason@cision.com'

About Alexander Mason

Jag är Cisions sälj- och marknadsdirektör i Skandinavien. Med mer än tio års erfarenhet av Cision och PR-branschen har jag hunnit med det mesta. Jag har bland annat jobbat tre år i London som chef för Cisions analysverksamhet. De senaste fem åren har jag jobbat med att utveckla nya tjänster för Cision i Norden.