Snart är det dags för två riktigt spännande seminarier i Stockholm! Den 27 september får du lära dig om talanger och kompetenser i kommunikationsbranschen med Hammer & Hanborgs Lotta Schibbye Fredrikson, VD och Karin Netzell, affärsutvecklare. Den 27 september pratar Maria Hanell, chef för Finansiell rapportering på Hallvarsson & Halvarsson, om årsredovisningar som kommunikativt redskap. 

Seminarium tisdag, 27 september – Den digitala superprofilen

Vid rekrytering pratas det om personlighet, kompetens och erfarenhet. Men går det att hitta talanger utifrån andra parametrar?

Hammer & Hanborg presenterar ett helt nytt sätt att hitta talanger i kommunikationsbranschen – genom beteendekompetenser som påverkar både din prestation och hur du trivs på arbetet. På plats är Lotta Schibbye Fredrikson, VD och Karin Netzell, affärsutvecklare och delar med sig av den nya kompetensmodellen och fokuserar på hur du når framgång på dagens arbetsmarknad där många söker efter digital kompetens.

När: Tisdag 27 september, 8.30-9.30 (Gratis frukost från 8.00)
Var: Bygget Fest & Konferens, Norrlandsgatan 11, Stockholm

Anmäl dig via formuläret 

Namn: *

Efternamn: *

Din epost: *

Företag:

Seminarium torsdag, 29 september – Framtidens årsredovisningar

Vilka är de största trenderna inom årsredovisningar just nu? Vilka knep behöver man kunna för att skapa en årsredovisning som levererar både hög kvalitet och högt förtroende?

Under seminariet kommer Maria Hanell, chef för Finansiell rapportering på Hallvarsson & Halvarsson, berätta hur årsredovisningen fungerar som ett kommunikativt verktyg – en plattform för bolagets kommunikation som kan nyttjas i flera kanaler och till fler målgrupper. Värdet av årsredovisningar är helt enkelt större än själva produkten. Du kommer också få ta del av framtidsspaningar och praktiska tips för bolag som står inför att göra 2016 års årsredovisning.

När: Torsdag 29 september 8.30-9.30. (Gratis frukost serveras från kl. 8.00)
Var: Summit T-House, Engelbrektsplan 1, Stockholm

Anmäl dig  via formuläret

Namn: *

Efternamn: *

Din epost: *

Företag:

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som marknadschef för Cision i Skandinavien. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.