Den 11-12 oktober är det återigen dags för Publikom, konferensen och mötesplatsen för innovativa ledare, kommunikatörer och värdeskapande informatörer inom offentlig sektor. Under två heldagar kommer du att inspireras av nyheter och de främsta exemplen på hur andra offentliga organisationer framgångsrikt arbetar med kommunikation som verktyg för att stärka sitt varumärke och öka dialogen med medborgarna.

Som samarbetspartner på Publikom är vi glada över att kunna erbjuda dig en partnerrabatt på 1 200 kronor. Då får du full tillgång till eventet under båda dagarna. Ange Smart partner Cision som rabattkod i anmälningsformuläret för att dra nytta av erbjudandet.

Bland annat kommer Katarina Graffman och Juan Navas att hålla varsina föreläsningar under konferensen. Katarina kommer att prata om Generation Z och hur man når dem. För Juans del kommer det istället att handla om kommunikatörens nya roll. Båda två har tidigare medverkat i podden Passion för kommunikation, du kan lyssna på avsnitten här:

Kommunikationstrender i offentlig sektor

Vi från Cision kommer att vara på plats bägge dagarna, ni hittar oss i vår monter. Dessutom kommer Alexander Mason, komersiell chef på Cision Sverige, berätta om årets journalist- och kommunikatörsundersökning. Ett särskilt fokus kommer att riktas på kommunikatörer inom offentlig sektor och en extra bilaga kompletterar den vanliga rapporten.

Självklart kommer du att få ta del av bägge utan kostnad!

Mer information:

Var: Stockholmsmässan, Älvsjö
När: 11-12 oktober 2017

Anmälningsformulär

Programmet 2017

Hemsida Publikom

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen.
Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com