Igår gick Cisionloppet av stapeln, en årlig tradition på Cision där medarbetare och kunder springer 5 km runt Djurgården tillsammans. Vädret var med oss, stämningen var på topp och resultaten väldigt imponerande, både i herr- och damklassen!

Dagen började med mellanmål och snacks som uppladdning och därefter en inspirationsföreläsning som Örjan Strindlund från företaget Coach Power höll i. Mer peppade än någonsin begav sig sedan deltagarna i samlad trupp ner till startområdet nere vid Djurgården där det var musik och uppvärmning innan loppet drog igång. Vinnare i herrklassen blev Patrik Sundqvist som gick i mål på den imponerande tiden 20:43;73. På damsidan vann Sofia Gustafsson med tiden 22:13;64. Väl i mål fick vinnarna ta emot blommor och diplom, och alla deltagare fick goodie bags. När alla kommit i mål blev det lottdragning av fina priser, bland annat presentkort på träningsutrustning.

Vi hoppas att ni hade lika roligt som vi igår! Stort tack till alla som deltog och bidrog till den goda stämningen under hela loppet. Bilder hittar ni på Flickr och vi har även satt ihop ett bildspel från dagen.
bildspel-cisionloppet-gif
Vi ses igen nästa år!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.