I förra veckan anordnade vi ett frukostseminarium tillsammans med Rättviseförmedlingen på temat ”Att spegla ett samhälle”. Vi filmade hela seminariet och det finns nu att se på vår YouTube-kanal.

Under seminariet får du höra Cisions sälj- och marknadsdirektör Alexander Mason berätta om samarbetet med Rättviseförmedlingen och den nya tjänst som vi gemensamt har lanserat. Han berättar också om den undersökning som Cision och Rättviseförmedlingen har genomfört bland journalister och kommunikatörer, som visar att svensk media har svårt att spegla Sverige som det ser ut idag.

Du får även höra Seher Yilmaz, Rättviseförmedlingens nya ordförande, och Lina Thomsgård, Rättviseförmedlingens grundare, berätta om hur Rättviseförmedlingen genom efterlysningar och tips hjälper projekt, organisationer och medier att hitta kompetens som kommit i skymundan.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.