Att skapa innehåll som ger ett bra genomslag på internet kämpar vi alla med. Antalet företag som satsar på digitalt innehåll bara ökar och utrymmet för att just ditt material ska synas blir bara mindre och mindre.

Den 22 oktober får du möjlighet att lyssna till Ehsan Fadakar, debattchef på Aftonbladet samt ansvarig utgivare för www.lajkat.se, Aftonbladets nya viralsajt som fick en miljon besökare bara under sin första vecka.

Seminariet handlar om hur Aftonbladet debatt kan användas för att nå ut till unga och skapa diskussioner online. Dessutom kommer Ehsan att tala utifrån egna erfarenheter kring hur man paketerar nyheter för att nå viral spridning. Du får användbara tips om hur du kan tänka kring arbete med rubriker, bilder och texter för att nå maximalt genomslag online!

När: 22 oktober 08.30-09.30 (Frukost serveras från 08.00)
Var: Stora Hörsalen i Garnisonen, Karlavägen 100, Stockholm

Anmäl dig här

För den som vill läsa mer om Eshan rekommenderar vi den här artikeln på Resumé som handlar om hur Lajkat.se blev Sveriges tredje största mobilsajt bara på en månad.

Hoppas att vi ses den 22 oktober!
Cision-teamet

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.