En global undersökning visar att 80 procent av experterna i nyhetsmedia världen över är män, något som en majoritet (83 procent) av den svenska journalistkåren anser vara ett problem.

På årets första Cision-seminarium får ni träffa Lina Thomsgård, grundare av Rättviseförmedlingen och deras nya ordförande Seher Yilmaz. De berättar om Rättviseförmedlingens arbete och vad vi alla kan göra för att se till att hela Sveriges befolkning skildras i media.

Cisions sälj- och marknadsdirektör Alexander Mason berättar om den undersökning som Rättviseförmedlingen och Cision har genomfört tillsammans, där hela 63 procent av de svarande journalisterna anser att det är svårt att i sin rapportering visa upp samhällets sammansättning av individer, bland annat på grund av begränsningar i tid, resurser och nätverk.

När: 5 mars 2014, kl. 08.30-09.30. Frukost serveras från kl. 08.00
Var: Näringslivets hus, Storgatan 19, Stockholm

Anmäl dig här

Det finns ett fåtal platser kvar – Först till kvarn gäller!

Välkommen!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.