Igår höll vi i en tredje och sista dragning där resultaten från vår årliga journalist och kommunikatörsundersökning presenterades. Vi har såklart varit väldigt glada över det stora intresset och att det blev fullsatt för tredje gången i rad!

Cisions försäljningschef Jenny Bjuhr Berggren presenterade återigen resultaten från årets undersökning. Panelen bestod igår av en ny panelmedlem, Edvard Lind från Skanska, som bjöd på spännande insikter utifrån sitt jobb som presschef. Vill du ladda ner Jennys presentation i PDF-format så finns den här.

Vi kommer inom kort att kunna visa upp en film från seminariet då vi spelade in hela föreläsningen. Tills vidare vill vi passa på att rekommendera ett tip sheet, “9 tips från journalist- och kommunikatörsundersökningen”, som finns att ladda ner här på vår artiklar- och tips-sida.

Tack till alla som kom!

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.