Erbjudande till dig som medlem i SwedenBIO

Hur gör du för att nå rätt beslutsfattare, journalister och redaktioner i life science-industrin och hur får du bra spridning på dina nyheter? Med Cisions kommunikationsverktyg och marknadens största nätverk av journalister, redaktioner och influencers når du enkelt rätt mottagare, både i Sverige och internationellt.

Cision är den globalt ledande leverantören av kommunikationstjänster för IR och PR. Med våra premiumkanaler garanteras dina nyheter exponering på några av Sveriges största nyhetssajter och med ett eget nyhetsrum på Cision News kan intressenter enkelt följa ditt företag. Klicka här för att komma till Cision News och se hur andra företag i life science-branschen visar sina nyheter.

Som medlem i Sweden Bio får du den unika möjligheten att ta del av utvalda delar av Cisions kommunikationstjänster till ett rabatterat pris.

Hör av dig till Johan Renström, Teamlead New Business på Cision i Skandinavien och beställ din licens redan idag. Du når honom på 08-507 410 06 eller johan.renstrom@cision.com