Just nu arbetar vi för fullt med att uppdatera utskicksdelen i CisionPoint och ett stort fokus ligger på användarvänlighet och tydlig översikt för att det ska bli lättare för dig som kund att navigera. Verktyget kommer att utvecklas kontinuerligt under året för att ge dig ett modernare gränssnitt, mer kraftfulla distributionsmöjligheter samt en tydligare översikt.

Användarvänligheten är något vi prioriterat högt när vi tagit fram designen för den uppdaterade versionen av utskicksdelen i CisionPoint. Precis som innan kommer du att kunna spara egna profiler för smidigare hantering och de profiler du har sparat i vår tidigare upplaga kommer självfallet att följa med in i det nya. Dessutom har vi förtydligat dina kanalval så att du snabbt och enkelt ser tillgängliga mottagare.

Detta är bara början – Under året kommer vi att intensifiera våra satsningar inom Investor Relations och för närvarande jobbar vi på att göra vår distributionsdel än mer användbar för dig genom att implementera:

  • En editor som bättre återspeglar innehållet i ditt Word-dokument
  • Möjlighet att välja favoritkanaler
  • Tydlig översikt av kanaler, mottagare, vald profil, språkversion etc. som följer med i alla steg för att du ska hålla koll på helheten
  • Internationella investerarlistor – Investor Network – görs tillgängligt som komplement till våra Wires med möjlighet att nå ut till mängder av portföljförvaltare och analytiker på såväl sälj- som köpsidan

Om du har några frågor eller funderingar kring den nya uppdaterade versionen av utskicksdelen i CisionPoint och våra spännande nyheter är du, som alltid, välkommen att höra av dig till din Cisionkontakt.

Se hur vi kan hjälpa dig
Communicate Like Never Before.
Request A Demo