Med vårt kraftfulla distributionssystem, ett integrerat pressrum på din hemsida och garanterad publicering på våra premiumkanaler DI.se, Breakit, Politism m.fl. förser vi dig med de verktyg som krävs för att ditt budskap ska nå rätt målgrupp.

Läs mer om några av de verktyg vi erbjuder här och kontakta oss för att lära dig mer om hur Cision kan hjälpa dig!


Ledande kontaktdatabas

En lyckad kampanj kräver ett specifikt budskap till en nischad målgrupp och med Cision har du alla möjligheter att lyckas. Vår databas uppdateras kontinuerligt och innehåller fler än 900 000 kontakter över hela världen. I databasen hittar du allt från lokala micro-influencers till journalister på de största mediehusen i världen. Dessutom har du full insyn i databasen och kan på så sätt sätta ihop precis den målgrupp som ditt budskap kräver.

Nyhetsrum på din hemsida

Pressrum på din hemsida

Med våra hemsidelösningar kan du automatiskt publicera dina nyheter direkt till ett specialanpassat nyhetsrum på din hemsida. Vi vet vikten av att behålla sin trafik och naturligtvis bör nyheter och berättelser om ditt varumärke läsas på din hemsida. Genom att själv äga trafiken och kontinuerligt skapa relevant och unikt innehåll kan ni få stora SEO-fördelar över konkurrenter som skickar sina läsare vidare.

Cisions Premiumkanaler

Garanterad publicering

Genom våra samarbeten med några av Sveriges ledande nyhetssajter kan vi erbjuda garanterad publicering av dina pressmeddelanden i utrymmen som din målgrupp läser, respekterar och litar på. Med hjälp av våra premiumkanaler kan du synas på t.ex. DI.se, Breakit, Politism och fler!

Kom igång med Cisions PR-verktyg

Få personlig vägledning och prisförslag