I Cisions mediedatabas Plan kan du söka fram kontaktuppgifter till journalister, medier, bloggare och frilansare världen över. En vanlig sökning i Plan utgår ifrån kontakten eller mediets bevakningsområden, men med “Social Influencer Search” kan du istället söka efter kontakter utifrån vad de skriver om på Twitter.

När du gjort en sökning på ett visst nyckelord, mening, alias eller hashtag, får du fram de tweets som matchar din sökning 90 dagar tillbaka i tiden. Vi visar bara de tweets som hör till de kontakter som finns listade i vår mediedatabas, vilket gör att du direkt får tillgång till kontaktuppgifter, så som e-post och telefonnummer, och även har möjlighet att placera kontakten i någon utav dina listor.

På det här sättet kan du enkelt och snabbt hitta de personer som talar om dig, dina konkurrenter, din bransch och aktuella händelser, och direkt komma i kontakt med dem.

I utbildningsfilmen nedan visar vi hur du enkelt gör en sökning.

Vill du lära dig mer om CisionPoint så hittar du fler utbildningsfilmer på vår utbildningssida.

nathalie.rosenholm@cision.com'

About Nathalie Rosenholm

Jag arbetar som sälj- och marknadskoordinator för Cision Skandinavien och uppdaterar bloggen med tips för hur du bäst når ut med dina nyheter, information om våra samarbeten och events och allt annat som händer hos oss på Cision.