Som bekant så befinner sig Sverige och omvärlden i en, för oss alla, helt ny situation i och med spridningen av COVID-19.

För en tid sedan genomförde Cision omfattande specifika övningar och vidtog förebyggande åtgärder för att säkra upp vår beredskap i händelse av att utvecklingen skulle förvärras med spridningen av viruset. Vi följer Folkhälsomyndighetens råd och direktiv, vilket innebär att vi numera driver vår verksamhet från Stockholm på distans sedan i tisdags förra veckan. Så här långt ser allt bra ut och våra tjänster och lösningar samt kundserviceåtaganden levereras som under normala förhållanden.

Cision finns således på plats för er för att hjälpa er nå ut med ert budskap till rätt mottagare vid önskad tidpunkt precis som vanligt vilket vi är oerhört tacksamma över. Vi är ytterst medvetna om att inte alla företag, organisationer och branscher har den möjligheten i det här läget som vi befinner oss i.

Du är alltid, varmt välkommen att höra av dig till mig eller till din kontaktperson på Cision eller vår kundsupport på support.se@cision.com om du har några frågor eller funderingar kring vår verksamhet och hur vi kan hjälpa er.

Fortsatt stort lycka till med hanteringen av er egen verksamhet och era fortsatta kommunikationsinsatser. Ta hand om er själva, kunder, kollegor, nära och kära och så hoppas vi alla på det bästa i den här krävande och prövande situationen och att vi snart är igenom den värsta perioden tillsammans.

Stort Tack för ert förtroende.

Vänliga hälsningar,
Magnus Thell
VD Cision Sverige
magnus.thell@cision.com