okt. 21, 2016 / in Sverige Blogg / by Ulrika Peyron

Tillhör du dem som sitter på helspänn inför det kommande valet i USA och inte kan få nog? I de här fem poddarna hittar du allt du behöver veta om amerikansk politik! 

Slate Political Gabfest

The State Political Gabfest har i undersökningar av bland annat Facebook och iTunes blivit rankad som en av världens mest uppskattade poddar. Podden etablerades 2005 och varje avsnitt ger lyssnarna en genomgång av veckans politiska event, skrytsamma tal och programledarna går in på djupet i hur det politiska maskineriet fungerar.
Medverkande: David Plotz, John Dickerson och Emily Bazelon.

 

The Weeds

På många sätt är The Weeds en modernare variant av Slate Political Gabfest. The Weeds görs av Vox.com och har varit en viktig informationskälla kring årets amerikanska val. Podden handlar bland annat om Obamacare och boendefrågan.
Medverkande: Ezra Klein, Matthew Yglesias and Sarah Kliff

 

FiveThirtEight Elections

FiveThirtyEight Elections är i skrivande stund rankad trea bland politiska poddar. Nate Silvers faktabaserade analys av det politiska läget lugnar dina nerver när nyheterna tynger ner dig. Med sig har Silver ett team av analytiker som bryter ner nyheter och opinionsundersökningar till värdefulla detaljer.
Medverkande: Nate Silver

 

Ben Shapiro Show

Den konservative kolumnisten och opinionsbildaren Ben Shapiro delar på ett komiskt och insiktsfullt vis med sig av sina idéer.
Medverkande: Ben Shapiro

 

Whistlestop

Ju mer du lär dig av amerikansk valhistoria, desto mer inser du att nästan vad som helst kan hända. John Dickerson delar med sig av kampanjkuriosa och sanna historier om amerikanska val de senaste 150 åren.
Medverkande: John Dickerson

 

Källa: Cision US blog

Tags : Podd & Event

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som Content Marketing Manager för Cision i Norden. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.