Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss? Vi hjälper till oavsett om du vill ha en demo, prisförslag eller uppdatera din information i vår mediedatabas. Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Så kan vi hjälpa dig

 • Boka demo

  Vill du se framtidens PR- och IR-lösningar inom kommunikation? Boka en demo och se Cisions produkter live.

 • Kontakta kundsupport

  Vårt mål är att ge dig snabb och professionell support. Vi hjälper dig gärna med dina ärenden, och du är alltid välkommen att höra av dig med frågor och funderingar.

  Mail: support.se@cision.com

  Telefon: 0200 - 125 000. (Från utlandet, vänligen ring: +46 8 507 411 31)
  Öppettider: 08.00 - 17.30

 • Lär dig lyckas med Cision

  Behöver du fräscha upp dina kunskaper eller har du ny personal som behöver utbildning? Inga problem – det löser vi. Anmäl dig till någon av våra kostnadsfria utbildningar och få ut det mesta ur våra tjänster.

 • CisionPoints hjälpportal

  I vår hjälpportal hittar du svar på vanliga frågor vi får in till vår kundsupport och även mängder av artiklar som förklarar och guidar dig genom CisionPoint.

 • Nyhetsbrev

  Håll dig uppdaterad inom branschen! Vi delar med oss av trender, tips och spännande case

 • Har du en säkerhetsfråga?

  Vi värderar er integritet och arbetar ständigt för att hålla er information privat och säker. Använd vårt särskilda säkerhetsformulär om du har några frågor.

Cisions kundsupport finns där för dig

Vi finns här för att hjälpa dig. Ring oss på 0200 - 125 000. (Från utlandet, vänligen ring: +46 8 507 411 31). Eller skicka ett e- postmeddelande: support.se@cision.com.

Du når oss under våra öppettider mellan 8:00 och 17:30 (CET). Vi hjälper dig även med utskick utanför kontorstid*

*Utanför kontorstid har vi beredskapsservice, med 1 timme inställelsetid samt en extra serviceavgift.