Distribution av pressmeddelanden

170 länder

på över 40 olika språk

Lokal support

på svenska och engelska

Premiumkanaler

Garanterad publicering på välkända nyhetssajter

Hantera din kampanj i en mängd olika kanaler

I vårt distributionsverktyg för nyheter och pressmeddelanden hanterar du själv dina utskick och väljer till vem och i vilka kanaler du vill sprida din information, t.ex. nyhetsbyråer, börser och din egen webbplats. Du kan publicera dina nyheter via e-post och sms – alltid på det sätt som din mottagare föredar att bli kontaktad.
Boka demo

Få garanterad publicering i medier din målgrupp läser

Med Cisions premiumkanaler får du just premiumåtkomst till attraktiva målgrupper och garanterad publicering på välkända nyhetssajter. Välj själv vilken kanal som passar din verksamhet och ditt utskick bäst för att få maximal effekt. Vi erbjuder åtkomst till välkända kanaler såsom DI digital, Breakit och Realtid.se. Dessutom kan du välja att få en redaktionell artikel skriven om din nyhet, detta är perfekt för dig som har svårt att nå ut genom mediebruset och ger din nyhet den uppmärksamhet den förtjänar.
Läs mer

Förstärk ditt budskap med Guaranteed Paid Placement


Ge ditt innehåll rätt förutsättningar att lyckas genom att distribuera det över 
flera kanaler. Med vår tjänst Guaranteed Paid Placement kan du förstärka ert budskap och nå en bredare publik på ett flertal premiumsajter.

Kombinera digital annonsering och sponsrade artiklar hos våra amerikanska mediepartners inom Tech, Business, Entertainment, Retail, Travel, Health & Fitness.

Läs mer

Publicera utskick på din hemsida för att själv äga trafiken

Med ett integrerat pressrum på din hemsida är det du som har kontroll över trafiken som kommer till din hemsida. Detta är en enorm tillgång eftersom du då får möjlighet att analysera trafiken och bilda en förståelse över vilka det är som tar del av ditt innehåll. Vi har flera olika lösningar för nyhetsrum och i samtliga väljer du själv vilka pressmeddelanden som ska publiceras på hemsidan när du skickar.
Läs mer

Nå hela världen med PR Newswire

Nå ut till hela världen med bara ett klick. Genom PR Newswires branschledande och välrespekterade tjänst för internationell distribution får du en oöverträffad synlighet för ert budskap. Vi distribuerar till 170 länder på över 40 olika språk för att ge dig alla verktyg som behövs för att nå ut till nya målgrupper och skapa nya kontakter.
Läs mer

A great tool for list building and maintenance, and overall coverage tracking. I think Cision is the best solution out there for finding new media contacts and building lists.

Bret C

G2Crowd Validated Reviewer

Få prisförslag

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.