Publicera dina pressmeddelanden på din egen hemsida och dra fördel av att själv äga trafiken!

Nyhetsrum på din hemsida


Med ett integrerat nyhetsrum på din egen hemsida kan du med ett klick publicera dina pressmeddelanden direkt på din egen sida. Vi har flera olika lösningar för ditt nyhetsrum, allt ifrån enklare mallar som du kan anpassa efter er företagsprofil till avancerade feedlösningar där du helt kontrollerar innehållet och hur du väljer att presentera det på er hemsida. I alla lösningarna väljer du själv vilka pressmeddelanden som ska publiceras på hemsidan när du skickar.

Kontakta oss idag så hjälper vi er välja rätt lösning för era behov!
Kom igång med nyhetsrum

Varför eget nyhetsrum?

Utnyttja SEO-kraften

Driv mer organisk trafik till din hemsida genom att utnyttja SEO-kraften i dina pressmeddelanden. Regelbundna, relevanta och innehållsrika uppdateringar på hemsidan är precis vad som premieras av sökmotorerna. Ge inte bort din trafik till någon annan – skaffa ett nyhetsrum på din egen hemsida.

Varumärke och mål

Det är på din egen hemsida du bäst bygger din varumärkesberättelse och vill du konvertera besökare så är det på din egen hemsida du har som störst möjlighet. Med ett nyhetsrum på din hemsida kan du både förmedla ditt budskap i en relevant miljö och leda din besökare vidare till relaterade sidor.

Trovärdighet

För att kunna verifiera nyheter är det viktigt att de går att läsa i er egen miljö. Med ett nyhetsrum på din hemsida ser du enkelt till att linjera er kommunikation i andra kanaler med informationen på er hemsida. 7 av 10 journalister gör research på företags hemsidor – missa inte chansen att förmedla ditt budskap där.

Funktioner som gör ditt nyhetsrum komplett


Börsnoterade företag kan med fördel komplettera med våra webblösningar för att visa upp aktiekursinformation, aktieägarstruktur och ha prenumerationsfunktion. Det gör att besökare, intressenter och aktieägare enkelt hittar den informationen de letar efter, direkt på din webbplats.

Dina nyheter bland Sveriges ledande varumärken

På vår nyhetsportal Cision News gör du dina nyheter sökbara och tillgängliga för intressenter så som journalister, analytiker och prenumeranter m.fl. Nyhetsrum på Cision News ingår i alla våra paket. Utmärkt för att nå längre än din egen hemsida eller till nya målgrupper.

Kontakta oss idag för att komma igång med nyhetsrum!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.