Över 30 års erfarenhet av IR

Ska du skicka finansiell information? Behöver du en partner som kan kommunikation, som hjälper dig att hantera mediekontakter, publicera på din egen hemsida och kommunicera med övriga intressenter och aktieägare?

Vi hjälper dig att hantera kraven på samtidighet och spridning i samband med offentliggörande av information. Dessutom har vi en rad olika lösningar som underlättar ditt IR-kommunikationsarbete.

Vår support talar både svenska och engelska och finns tillgänglig dygnet runt.
Läs mer

Osäker på vilka kommunikationskrav som gäller för er? Vi hjälper dig.

Dynamic Data

Compliant

Uppfyller kraven på samtidighet och spridning i samband med offentliggörande av information

Skicka direkt mot börsen och FI

Utskicksfunktion med direktkoppling till börsen och Finansinspektionen

Webblösningar

Informationsmoduler för aktiekursinformation, prenumeration, kalendarium och mycket mer

Premiumkanaler

Premiumkanaler som ökar räckvidden, svensk support 24/7 och global mediedatabas

Cision is a reliable platform for our external news distribution and media monitoring needs. Their services have consistently met our expectations and we appreciate the dedication from the Cision team to always deliver customer satisfaction.

Caroline Örmgård

Head of Public & Media Relations at Getinge

Cisions IR-lösningar

Digital loggbokshantering - MCLOGG

MCLogg är en modern digital lösning för hantering av insiderförteckning och loggbok. Tjänsten är compliant och du arbetar tryggt och enkelt, bland annat med möjlighet till en utkastmiljö.

Läs mer och boka demo

Missa aldrig viktiga deadlines eller notifieringar. MCLogg erbjuder bland annat påminnelsefunktioner och automatiska e-postutskick till loggade personer och Finansinspektionen. Detta så att bolag kan vara trygga med att rätt information kommer ut i tid.

Med ett tydligt flöde från påbörjad till slutförd logg där samtlig regulatorisk information krävs gör MCLogg det enkelt att följa regelverket. Detta lämnar dessutom mindre utrymme för manuell hantering vilket gör tjänsten tidseffektiv och låter dig fokusera på annat än att föra manuell loggbok.

Naturligtvis följer MCLogg reglerna i MAR och är compliant. Till detta finns bland annat förprogrammerade meddelanden med beskrivningar som är godkända enligt MAR. Dessa är enkla att infoga i loggböckerna.

Genom MCLogg kan du även hantera insynsförteckning/PDMR-förteckning för personer i ledande ställning. Med denna tilläggstjänst kan du skicka ut påminnelser till personer i ledande ställning, samt deras närstående, så att ni kan känna er säkra på att de alltid vet om när det är handelsförbud.

Cision Social Distribution

Distribuera era IR-nyheter på instagram

Öka er synlighet och nå ut till en bredare publik genom att publicera era finansiella nyheter på Instagram.  Ni väljer vilket  publiceringsformat som passar bäst för er nyhet och ni får exponering på Daglig Utdelnings instagramkonto med över 100 tusen följare.
Läs mer och kontakta oss

Cisions IR-lösningar

Webbmoduler


Underlätta för besökare, intressenter och aktieägare och visa upp er finansiella information direkt på er hemsida.

Cisions webbmoduler

Vi erbjuder anpassningsbara prenumerationslösningar som gör det enkelt för besökare på din webbplats att prenumerera på din finansiella information. Besökarna kan själva skräddarsy vad de är intresserade av utifrån språk och typ av information.

Med vår aktiekursgraf och aktiekursticker syns ditt företags aktiekursutveckling, jämförelseindex, procentuell förändring samt omsatt antal aktier. Aktiekursgrafen kan länkas till andra moduler för att få en eventuell orsaksförklaring till en upp eller nedgång.

Automatisera er publicering av insynshandeln i bolaget. Informationen hämtas från Finansinspektionens svenska register över insynstransaktioner och uppdateras automatiskt dagligen.

Tillsammans med Euroclear Sweden erbjuder vi en webblösning där information kring aktieägare och ägarstruktur presenteras automatiskt, direkt på företagets webbplats.

Upptäck Cisions podcast IR & CorpComms-podden

Podcast

IR & CorpCommspodden

I Cisions podcast om IR & Coprorate Communications gästas vi regelbundet av intressanta personer inom kommunikationsbranschen för IR, finansiell information och Corporate Communications. Lär dig om utmaningar kring MAR, hur man gör en perfekt årserovisning och mycket annat. I studion hittar du Cision Sveriges VD Magnus Thell och Åsa Melin Mandre.
Cisions podcaster

Infront/Direkt Studios

Rörlig bild blir en allt viktigare del inom corporate communications, oavsett om det handlar om att öka intresset inför en IPO, bidra med kompletterande perspektiv på finansiella rapporter eller att möjliggöra virtuellt deltagande för de som inte kan närvara fysiskt.

I samarbete med Infront Direkt erbjuder vi en videotjänst för noterade bolag. Tjänsten består av produktion och distribution där Direkt ansvarar för planering, underlag och teknik. Allt ni behöver göra är att dyka upp.
Läs mer

Market Lists

Med Market Lists kan du inrikta dig på 13 branscher inom olika regioner (Nordamerika, Europa, Latinamerika och Asien). Listorna innehåller över 400 000 kontakter och uppdateras löpande för att ständigt hållas relevant för dig och din verksamhet.


Genom att kombinera en Internationell Wire med Market Lists kan er verksamhet effektivt identifiera rätt målgrupper och ger en unik möjlighet att lägga på ett extra lager av synlighet hos investerare och analytiker.

Läs mer

Cisions IR-lösningar

Nå ut till intressenter, aktieägare och journalister och uppfyll kraven på samtidighet och spridning med Cisions IR-tjänster