Nå ut med era nyheter, optimera er synlighet online och skapa uppmärksamhet kring ert varumärke.

Uppfyll kraven på offentliggörande

Vi erbjuder kompletta kommunikationslösningar som passar alla bolag noterade på svensk börs eller MTF. Oavsett om du är noterad på Nasdaq Stockholm, NGM, First North, Nordic MTF eller Spotlight Stock Market, har vi kommunikationslösningar som uppfyller era krav.

Vi erbjuder allt från automatisk publicering på din hemsida, prenumerationslösningar till aktiekursgrafer och mycket, mycket mer. Är du säker på vilka kommunikationskrav som gäller för ditt företag? Kontakta oss så hjälper vi dig. 

Kontakta oss

Offentliggör information

Publicering på hemsidan är ett av de regulatoriska kraven. Vi ser till att din information hamnar på din hemsida på rätt sida, i rätt kategori och i rätt tidsföljd.

Informationen skickas också till relevant börs eller MTF, Finansinspektionen, nyhetsbyråer, aktieägare, premiumkanaler och övriga intressenter.

Nyckelfunktioner

  • Uppfyller kraven på samtidighet och spridning i samband med offentliggörande av information

  • Utskicksfunktion med direktkoppling till börsen och Finansinspektionen

  • Informationsmoduler för aktiekursinformation, prenumeration, kalendarium och mycket mer

  • Premiumkanaler som ökar räckvidden

  • Svensk support 24/7

  • Global mediedatabas

Få prisförslag

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.