Seminarier och events

Här hittar du såväl kommande som passerade events!
 

I tider då av social distansering försöker vi istället att hitta kreativa lösningar på events så att du ska få inspiration, kunskap och underhållning.
Besök gärna vår poddsida där du kan lyssna på såväl IR & Corpcomms-podden som vår PR-podcast Passion för kommunikation!

Kommande event


Livepodd om USA-valet – kampen om mediesynligheten

22 oktober kl 14.00

Den 22 oktober är det åter dags för livepodd på vår Facebooksida och den här gången är det amerikanska valet i medierna som står på agendan. Vi har bjudit in PR-konsulten och USA-kännaren Elizabeth Walentin och Seth Gilpin från Cision USA, som följer valet i amerikanska medier. Tillsammans kommer de att nysta i kampen om mediesynligheten och diskutera vem som lyckas bäst med att nå ut med sitt budskap.


Livepodd om Folkhälsomyndighetens kommunikationsarbete under corona-pandemin

*INSTÄLLT! Vi återkommer med nytt datum när det blir aktuellt*

Tyvärr tvingas vi ställa in detta Få kommunikationsavdelningar har varit med om en sådan total förändrad arbetsvardag och massivt medietryck som Folkhälsomyndighetens pressavdelning under våren 2020. Hur har det varit att kommunicera från krisens centrum? Det ska vi prata om med Folkhälsomyndighetens presschef Christer Janson i vår livepodd onsdag 17 juni 10.00.  

Arkiv – Cisions senaste event


Livepodd om framtidens kommunikatör i spåren av corona

24 september 2020

Den 24 september är det åter dags för livepodd på vår Facebooksida där vi, tillsammans med Karin Netzell, affärsutvecklingschef på Hammer & Hanborg och Hanna Brogren, vd och generalsekreterare för Sveriges Kommunikatörer, gör en djupdykning i kommunikatörsrollen och diskuterar kommunikatörens framtid post corona.


Livepodd om hur medier och influencers mår i coronakrisen

27 augusti, 2020

Den 27 augusti kl. 14.00 välkomnar vi dig online på Cisions Facebooksida för att ta del av en diskussion kring hur medier och influencers har det i coronakrisen. Alexander Mason, kommersiell chef på Cision och Åsa Melin Mandre, partner på Greenhill Relations träffar Yasmine Winberg, reporter och redaktör på Resumé och Linnéa Kihlström, reporter och redaktör på Dagens Media.


Livepodd om att ta ställning – möjligheter och risker för företag

17 juni, 2020

På onsdag är det åter dags för livepodd på vår Facebooksida och temat för dagen handlar om att som företag ta ställning i en fråga och vilka möjligheter samt risker det kan innebära för varumärket. Frida Blom är kommunikationskonsult på Westander och gästar vår livepodd onsdag 17 juni 14.00 för att berätta om detta spännande ämne och svara på era frågor.


Livepodd om politiskt påverkansarbete med Ulrica Schenström

26 maj, 2020

Det har blivit dags för ytterligare en livepodcast tillsammans med Cision. Denna gången gästas vi av Ulrica Schenström, VD för tankesmedjan Fores. Ulrica Schenström har länge varit engagerad inom centralt politiskt arbete och opinionsbildning och kommer tillsammans med oss ge svar på hur din verksamhet ska tänka kring politiskt påverkansarbete i coronatider.


Livepodd om kriskommunikation i coronatider med Jeanette Fors-Andrée

28 april, 2020

Coronautbrottet lämnar få oberörda och kommunikatörer brottas med nya utmaningar när världen har ställts på ända. Vi har bjudit in kriskommunikationsexperten Jeanette Fors-Andrée till en livepodd på Facebook för att ge svar på hur en verksamhet ska tänka kring sin kommunikation i coronatider.

Registrera dig idag och få inbjudningar till våra events

By submitting this form, you are confirming you have read and agree to our Terms and Privacy Statement.