Den mänskliga parametern i Cision Global Insights gör att vi kan leverera träffsäkerhet och noggrannhet gällande medierapportering och tracking – detta genom att kombinera bredden i digital bevakning med en mänsklig tolkning av vad innnehållet innebär för affären.

Hantering av plattformar

En grupp av våra specialister arbetar tillsammans med er fram kriterierna för er analys av förtjänad media med hjälp av vår avancerade teknologi för brand tracking.

  • Relevant innehåll: Våra experter hjälper dig granska dina uppsatta kriterier för innehåll och analys

  • Ren & relevant data: Vi ser till så att endast relevant innehåll och rätt data filtreras in i er analys

Executive Briefings

Våra analytiker arbetar dygnet runt för att förse er med dagliga nyhets-briefings kring de bevakningsområdena med potentiell påverkan på er organisation och bransch.

  • Spara tid: Våra branschexperter sätter samman relevanta nyheter i ett lättillgängligt format och håller er uppdaterade med önskad regelbundenhet

  • Individuellt anpassad: Cisions Briefings anpassas till fullo efter er organisation och era medarbetare

Medieanalys

Detaljerade, datafokuserade medieanalyser gör att du aldrig längre behöver ägna dig åt gissningslekar när ni planerar er verksamhets mediestrategi.

  • Reputation Analysis: Vi erbjuder avancerad bevakning av ert varumärke och tonalitet på en global skala.

  • Kunskap om konkurrenter: Benchmarka mot bransch och konkurrenter

So what? Now what?

Cisions konsulter kombinerar en statistisk analysmodell med mänsklig tolkning för att hjälpa dig förstå orsaken bakom förändringar i trender genom regelbundna stickprov, vad de innebär och vad ni kan göra åt dem.

  • Djupdykningar: Vi går bortom basala beskrivningar av diagram och grafer; vi hjälper dig identifiera möjligheter och förutse risker.

  • Vi utökar ert team: Vi tar mer än gärna telefonsamtal med er eller hjälper er förbereda för möten med beslutsfattare

Notifikationer 24/7

Till skillnad från automatiserade lösningar där viktiga nyheter lätt kan försvinna i bruset erbjuder vi, i sånär realtid, bevakning och varningsmeddelanden över flera kanaler för att hjälpa er vara förberedda när kritiska nyheter och sociala medietrender slår till.

  • Sammanställda notifikationer: Få direkta notifieringar skickade till dig

  • Kliv ovanför bruset: Precisa, tidsenliga och informativa notifikationer sammanställs från informationsöverflödet och bruset som råder i omvärlden

Branschledande på den globala AMEC Awards

Cision är branschledande inom Global Insights och har de två senaste åren vunnit inte mindre än 20 olika utmärkelser på den internationella branschgalan AMEC Awards, en global gala som i 18 år har prisat olika former av mätning inom kommunikation.
Boka demo

Boka en kostnadsfri demo

Få information om priser och se hur Cision Global Insights kan gynna ditt företag. Fyll i formuläret nedan!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.

Se hur vi kan hjälpa dig