Pressekontakt

Vänligen kontakta oss på cision.se@cision.com

Vad gör Cision?

Cision Ltd. är en globalt ledande leverantör av software och tjänster inom förtjänad kommunikation för verksamma inom PR- och marknadskommunikation samt IR. Cisions® mjukvara möjliggör för användare att identifiera och interagera med opinionsbildare, skapa och distribuera meningsfulla berättelser och mäta vilken affärspåverkan det har. Cision har över 4,800 anställda med kontor i 24 länder i Amerika, EMEA och APAC. Följ oss gärna på www.cision.se och på Linkedin @CisionSverige

Global ledningsgrupp

Brandon Crawley, Interim Chief Executive Officer

Brandon Crawley

Interim Chief Executive Officer

Brandon Crawley, Interim Chief Executive Officer

Brandon Crawley

Interim Chief Executive Officer

Brandon Crawley är tillförordnad verkställande direktör och leder Cisions ledningsgrupp globalt. Crawley är dessutom verkställande direktör på Platinum Equity, LLC och har i denna roll suttit i flera Platinum-portföljbolags operativa råd och hjälpt företagen att gå över till Platinum Equity-portföljen.

Innan han blev en del av Platinum Equity, hade Crawley positioner hos Alvarez och Marsal och PriceWaterhouseCoopers där han fokuserade på prestationsförbättrings-och förvärvsintegrationsstrategier för private equity-portföljföretag i en mängd olika branscher.

Crawley har en grundexamen i redovisning från Indiana State University och en magisterexamen i företagsekonomi från Indiana University Kelley School of Business.

Prasant Gondipalli, EVP/Chief Financial Officer

Prasant Gondipalli

EVP/Chief Financial Officer

Prasant Gondipalli, EVP/Chief Financial Officer

Prasant Gondipalli

EVP/Chief Financial Officer

Med mer än 15 års erfarenhet av redovisning och finansiering inom konsult- och företagsverksamhet, övervakar Prasant Gondipalli nu i sin roll som CFO Cisions finans- och redovisningsfunktioner.

Innan han kom till Cision var Gondipalli Senior Vice President för Portfolio Operations på Platinum Equity. Han var också Senior Vice President Transformation på Key Energy Services ochVice President, Corporate Controller/Treasurer/Business Transformation på BlueLine Rental. Innan Gondipalli började arbeta inom bolagsvärlden arbetade han med omstruktureringar på Alvarez & Marsals.

Gondipalli är CPA och erhöll sin kandidatexamen i företagsadministration från Emory University. Han bor i Chicago med fru och barn.

 

Nicole Guillot, President, EMEIA, Kanada och Latinamerika

Nicole Guillot

President, EMEIA, Kanada och Latinamerika

Nicole Guillot, President, EMEIA, Kanada och Latinamerika

Nicole Guillot

President, EMEIA, Kanada och Latinamerika

Nicole Guillot är President, EMEIA, Kanada och Latinamerika för Cision. I denna roll leder hon den globala strategin för allt inkommande och utgående innehåll för Cision. Dessutom leder hon operativa och strategiska aktiviteter i hela Kanada och Latinamerika. Nicoles karriär har varit en tvärfunktionell resa över alla affärsområden inom nyhets- och informationsbranschen. Hon har varit suttit i styrelsen och varit primary representative i Kanada sedan 2016. Före Cisions förvärv av Canada Newswire (via PR Newswire) var Nicole President och VD för Canada Newswire, en roll som hon gick in i 2013, efter att i två år varit Senior Vice President på Global Products för PR Newswire.

Nicole är speciellt intresserad av arbete som förvandlar det sätt vi distribuerar och engagerar oss i innehåll i den digitala miljön, med fokus på analyser som ger insikter som kan leda till handling.

Nicole tog examen vid University of Ottawa och är baserad i Toronto, Ontario.

 

Paul Dumas, Personalchef

Paul Dumas

Personalchef

Paul Dumas, Personalchef

Paul Dumas

Personalchef

Paul Dumas är personalchef vid Cision, där han ansvarar för Cisions globala HR-strategi. Dumas är en närvarande personalchef som alltid strävar efter att främja en kultur och ett syfte som verkligen engagerar de anställda.

Dumas har innehaft flera överordnade befattningar inom personalansvar under sin långa karriär, och de senaste åren har han varit personalchef vid Fiserv, Inc och US Anesthesia Partners. Vid Fiserv strävade Paul efter en mångfald och en inkluderande kultur, höjde de anställdas engagemang och skapade talanghanteringssystem. Paul lägger alltid stor vikt vid att skapa starka anställningsprocesser, talangutvecklingsförfaranden och strategier för ändringshantering och personalengagemang. Han har omfattande erfarenhet av verksamhetsledning och är en mycket kompetent personalchef som även har haft rollen som operativ chef för ett framgångsrikt uppstartsbolag, Workpays.

Paul har en masterexamen i humankapital och organisationsutveckling från University of San Francisco och en kandidatexamen från Johnson & Wales University.

 

Jay Webster, Produktchef leder

Jay Webster

Produktchef leder

Jay Webster, Produktchef leder

Jay Webster

Produktchef leder

Som Produktchef leder Jay genomförandet av en innovativ produktkarta för att säkerställa att Cision levererar till sina kunder med tillförsikt och i stor skala.

Jay Webster har över 25 års erfarenhet som ledare inom adtech, martech och prestationsbaserad marknadsföring. Innan Cision var Webster ESVP för Product & Engineering för Valassis Communications, där han ledde den framgångsrika omvandlingen av ett traditionellt medieföretag till den digitala tidsåldern. Ytterligare ledarupplevelser inkluderar: Medgrundare och president på Choose Energy; Produktchef för Sharethrough; Division Vice President på Neustar; Produktchef på Quova; GM of Lead Generation på Yahoo !; GM för Performance Marketing; CTO på BlueLithium, VP of Engineering på Adteractive, Inc .; och VD och CTO på Fathom Online.

Jay tillbringar sin fritid som musiker och förespråkare för musikutbildning och tjänstgör i styrelsen för Little Kids Rock i över ett decennium, och han är en konkurrenskraftig mountainbike-racer.

 

Stephen Boyes, Chef för intäkterna

Stephen Boyes

Chef för intäkterna

Stephen Boyes, Chef för intäkterna

Stephen Boyes

Chef för intäkterna

Stephen Boyes är en tillväxtledare med över 25 års global erfarenhet av FinTech, MarTech och media som tillhandahåller företagsdata, SaaS-teknologiplattformar och marknadsföringslösningar till många av världens mest framgångsrika organisationer.  

Steve är mest känd för att leverera transformativ tillväxt i både såväl mogna som nystartade miljöer. Steve har bland annat lett de globala försäljnings- och servicestödfunktionerna i ett företag med en omsättning på 6 miljarder dollar, startat en lösningsverksamhet på Thomson Reuters som snabbt skalats upp till en omsättning på 1 miljard dollar och grundat en nystartad verksamhet inom digitala medier som vuxit till en årlig omsättning på flera miljoner dollar och miljontals dagliga besökare.  

Steve har också suttit med i många operativa kommittéer och styrelser. Steve är en ledare och coach i grunden, och han blev 2018 erkänd som en av top 50 Leading Light in the UK for kindness in business leadership.

 

Tobias Speckbacher, Chief Technology Officer

Tobias Speckbacher

Chief Technology Officer

Tobias Speckbacher, Chief Technology Officer

Tobias Speckbacher

Chief Technology Officer

Innan hang gick till Cision, var han Senior Vice President of Engineering hos Valassis. Dessförinnan, var Tobias en av skaparna av (köpt av PayPal, var han Vice President of Emerging Technologies hos Quova (köpt av Neustar), och var Director of Engineering hos PayPal. Han har ett flertal patent, såväl som en akademisk grad i Electrical Engineering från Höhere Technische Lehr (HTL) und Versuchsanstalt (Österrike), School of Engineering.

Tobias använder sin fritid med sina tvillingdöttrar, hiking och kiteboarding.

 

Ulrik Larsen, Head of Falcon

Ulrik Larsen

Head of Falcon

Ulrik Larsen, Head of Falcon

Ulrik Larsen

Head of Falcon

Ulrik Larsen är Cisions Head of Falcon och utnyttjar sin erfarenhet som vd för Falcon.io för att stärka Cisions närvaro som ledare inom hantering av sociala medier för kommunikation.

Larsen har två decenniers erfarenhet av entreprenörskap i utrymmet mellan marknadsföring och teknik. På den tekniska sidan jobbade han en kort tid på Oracle som en av de yngsta ingenjörerna i deras konsultteam. Senare fortsatte han att bygga de globala samhällenas plattform på NetDoctor.com tillsammans med ett litet team. Denna erfarenhet ledde till att han var en av grundarna som byggde upp ett skandinaviskt socialt nätverk från grunden, som sedan förvärvades av mediegruppen JP/Politiken.

Han gick vidare och startade en social-teknisk konsultverksamhet av boutiquestorlek och arbetade med markee-märken och förmedlingar. Efter att ha utvidgat sin kundbas, teknikstack och personal ledde han en spin-off av den interna sociala mediehanteringsprodukten som blev Falcon.io, som nu är en del av Cision.

 

 

Var hittar du oss?

 

Chicago, IL (Global HQ)

130 E. Randolph Street, 7th Floor Chicago, IL 60601

+1 866-732-1382

 

Stockholm

Norrtullsgatan 6
Box 6120 102 32 

+46 (0)8-507 410 00