Vi bygger vår företagskultur baserat på våra kärnvärden. Med dem som utgångspunkt kan vi avgöra huruvida vi upprätthåller Cisions sätt att få arbetet gjort

We are one

Genom att arbeta tillsammans kan vi leverera oöverträffade kundupplevelser

We Embrace Differences

Vi värdesätter en mångfald av idéer, människor och trosuppfattningar. Vår mångfald möjliggör för oss att skapa innovativa lösningar som möter våra kunders behov.

Lär dig mer om hur Cision arbetar med mångfald och inkludering

We Are Dedicated

Vi är fast beslutna att jobba hårt i våra team för våra kunder och partners

We Constantly Evolve

Vi är nyfikna, vi omfamnar nya idéer och skapar förändring. Detta innebär att vi hjälper våra kunder att växa. Det innebär också att vi har en lärande kultur där vår personal har möjligthet att utvecklas till ledare inom sina fält.

We Celebrate

Vi har kulturambassadörer på varje kontor som försäkrar att vår personal blir uppmärksammade för deras hårda arbete och ser till att vi firar våra segrar, stora som små.

Att bevara vår företagskultur är en stor del i vad som gör oss framgångsrika. Genom att försäkra oss om att alla delar samma värden kan vi försäkra att vi bygger ett företag som fortsätter vara innovativa, leverera till våra kunder och stötta de samhällen vi agerar inom.

Jobba med oss

Om du vill jobba på en arbetsplats där du kan vara dig själv och göra skillnad vill vi mer än gärna höra från dig. Klicka på länken nedan för att se våra tillgängliga roller.
Jobba på Cision