Gör största möjliga intryck med PR Newswires oöverträffade räckvidd

170+ Countries, 40+ Languages

170+ länder, 40+ språk

200,000+ journalister och influencers

200,000+ journalister och influencers

8,000+ webbplatser

8,000+ webbplatser

Distribution

Med PR Newswire från Cision skickar du dina pressmeddelanden snabbt och effektivt till de mest omfattande globala distributionsnätverken i branschen.

Nå ut till hela världen med bara ett klick. Med Cision PR Newswire får du en oöverträffad synlighet för ert budskap. Vi distribuerar till 170 länder på över 40 olika språk för att ge dig alla verktyg som behövs för att nå ut till nya målgrupper och skapa nya kontakter.

Vi anpassar din distribution efter dina behov och målgrupper. Med hemsidor, medier och journalistkontakter över hela världen ser vi till att ditt utskick når rätt mottagare för att ge dig den uppmärksamhet du förtjänar.

Du kan bara förbättra det du mäter. Först när du har kommit till insikt om vad du behöver utveckla kan du börja justera, optimera och förädla din produkt. Detta gör du exempelvis genom en Visibility Report där du får statistik på dina utskicks genomslag.

Global räckvidd och lokal precision

Omgärda dig med ett team som har koll på er bransch, de stora aktörerna och vilka nyhetskällor som kan hjälpa er uppnå bäst resultat.

  • Synlighet

    From local to national, we’re getting your story out in front of the leaders and biggest influencers in print, broadcast and everywhere online.

  • Trovärdighet

    Stärk ditt varumärkes trovärdighet - Bland journalister och bloggare är vi rankade som den mest tillförlitliga källan för pressutkick.

  • Redaktionell support

    Våra regionala team hjälper dig med sin expertis och ger dig råd om distribution, innehåll och regionala medielandskap.

Så utökar Cision PR Newswire er räckvidd

Med PR Newswire från Cision skickar du dina pressmeddelanden snabbt och effektivt till det överlägset mest omfattande globala distributionsnätverken i PR-branschen.

Hur fungerar det?

Våra resurser hjälper er navigera genom det ständigt föränderliga medielandskapet för att nå rätt publik med rätt budskap vid rätt tidpunkt.

Pressmeddelanden som inkluderar multimedia genererar upp till sex gånger så högt engagemang. Ge era utskick det lilla extra genom att inkludera video, bilder, infografer och annan typ av multimedia för att öka intresset för er nyhet.

Att göra ett pressutskick är snabt, enkelt och intuitivt för PR Newswires medlemmar. På bara några klick har du din nyhet redo för utskick.

Ännu ett steg innan nyheten är redo att skickas: vårt redaktionella supportteam är tillgängliga 24/7/365 och ser till att fånga upp minsta grammatiska fel.

I samma sekund som du skickar iväg din nyhet landar den hos de mottagare du vill nå. Svårare än så är det inte.

Användarvänliga mätpunkter visar var ditt utskick skickades, vilka som såg det och vad de gjorde med det. Våra dashboars omvandlar i sin tur denna data till insikter som du kan fatta motiverade beslut baserat på.

We are incredibly fortunate as a brand to have a skilled Cision rep who has been a long-standing, tried-and-true partner for Chipotle. She has helped identify areas of opportunity to maximize visibility and engagement for our press releases. Together, we reviewed content, analyzed the performance of each announcement and discussed distribution strategies to institute best practices.

Erin Wolford

Vice President, External Communications, Chipotle

Hitta rätt lösning för era behov

Investor Network

Investor Relations

Nå ut till analytiker och investerare internationellt

ESG-tjänster

Samla era ESG-relaterade nyheter, bevaka och analysera dem på en och samma plats.

Cisions premiumkanaler

Spridning på några av Sveriges starkaste webbplatser

Skräddarsy ert budskap med en Multichannel News Release

En Multichannel News Release (MNR) är en distributionstjänst som delar ert innehåll med journalister och konsumenter i flera olika kanaler. All inkommande trafik går till en dedikerad landningssida för att ge en vidare kontext till ert budskap och skapa större engagemang.
Kontakta oss så berättar vi mer

Större räckvidd. Handlingsbar data.

Den kompletta plattformen för att förbättra ert kommunikationsarbete

Med Cision Communications Cloud kan du ta ert kommunikationsarbete till nästa nivå.

Att hitta de kanaler och journalister som kan göra skillnad för era kommunikationsinsatser är A och O för att PR-arbetet ska lyckas. Med tillgång till en mediedatabas över 1.1 miljarder journalister och influencers kombinerat med ett gränssnitt som gör det enkelt att identifiera de påverkare som är inflytelserika i er bransch har du rätt förutsättningar att lyckas.
Utforska Comms Cloud

Garanterad exponering med hjälp av Guaranteed Paid Placement

Vill du ge era pressutskick garanterad exponering i medier? Med vår tjänst ”Guaranteed Paid Placement” är det möjligt och till skillnad från banner-annonser visas ditt innehåll i nyhetsflödet hos våra utvalda mediepartners, anpassat för att gå i linje på dessa mediers design. Detta ger läsarna större förtroende och genererar dessutom högre klickfrekvens än vanlig annonsering med hjälp av banners. 
Cision Sponsored Placement - Europa-Paket

Guaranteed Paid Placement: Europa

Kombinera digital annonsering och sponsrat innehåll på våra europeiska mediepartners webbplatser (Tyskland, England, Frankrike, Italien, Spanien och Nederländerna) från totalt 11 olika sektorer.

Cision Sponsored Placement - USA-Paket

Guaranteed Paid Placement: USA

Kombinera digital annonsering och sponsrat innehåll på våra amerikanska mediepartners sajter inom teknik, affärer, underhållning, detaljhandel, resor, hälsa och fitness. 

Utöka din kunskap och vässa din kompetens