Direktpublicering på några av Sveriges största nyhetssajter

 

Breakit

Nu har du möjligheten att publicera dina nyheter på förstasidan på Sveriges ledande sajt för startups, Breakit.se. Du som vill exponeras på den svenska startup-scenen har en unik möjlighet att nå rakt in i din målgrupp genom vår premiumkanal Breakit.se. 

Din nyhet visas på startsidan och därefter på underliggande sida som listar alla nyheter och fungerar som arkiv. Där kan du genom ett klick även läsa fulltextversionen. Publicering i kanalen sker via Cisions kommunikationsverktyg, CisionPoint.

NÅ UT VIA BREAKIT

Dagens Industri

Publicera dina nyheter på förstasidan på Sveriges största affärssajt, DI.se, där din nyhet kommer att synas i ett flöde i högerspalten på förstasidan. 

Publicering i kanalen, som kan användas för både text och multimedia, sker via Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint. 

NÅ UT VIA DI.SE

Direkt Premium News

För att optimera spridningen av era nyheter och öka sannolikheten för genomslag tillhandahåller vi kanalen Direkt Premium News. En nyhet publiceras i fulltext i Nyhetsbyrån Direkts system Infront och skickas till Sveriges största nyhetsredaktioner i Sverige. 

Distributionskanalen är lättillgänglig i CisionPoint, du skickar nyheten via Direkt Premium News genom att markera kanalen med ett klick i verktyget.  

NÅ UT VIA DIREKT PREMIUM NEWS

Realtid.se

Sprid dina nyheter via premiumkanalen Realtid.se och nå ut till deras cirka 450 000 läsare i månaden. När du väljer att använda Realtid.se som kanal publiceras dina nyheter på deras förstasida samtidigt som de dagligen skickas ut till deras prenumeranter. 

Realtid.se är en prisbelönt affärssajt med en unik position på finans- och kapitalmarknaden och bland de dagliga läsarna är 70 % beslutsfattare inom finansbranschen. Du når med andra ord ut med din information till de som har mest inflytande att påverka i sina företag och ökar genomslagskraften av ditt budskap.

NÅ UT VIA REALTID.SE 

Cision Promoted 

Premiumkanalen Cision Promoted är speciellt utformad för dig som har svårt att nå igenom mediebruset. En journalist från Nyhetsbyrån Direkt skriver en redaktionell artikel baserad på er nyhet och genomför en intervju med en talesperson hos er. Artikeln publiceras i Infront, på Avanza/Placera, Cision News samt på Twitter. 

Genom Cision Promoted får du tala till punkt och får möjlighet att sätta nyheten i ett sammanhang. Du maximerar din synlighet och drar till dig den uppmärksamhet din nyhet förtjänar. 

NÅ UT VIA CISION PROMOTED

Cision Politik & Samhälle

Politik & Samhälle är kanalen för dig som vill nå ut med dina nyheter direkt till politiska medier och redaktioner i Sverige. Såväl lokalpress som storstadspress, radio, TV och webb ingår alla i premiumkanalens distribution. 

Beroende på ämne och syfte når du genom Politik & Samhälle de nyhetsmedier som är mest relevanta för just ditt utskick.

NÅ UT VIA POLITIK & SAMHÄLLE