Nå beslutsfattare via Realtid.se

Sprid dina nyheter via premiumkanalen Realtid.se och nå ut till deras cirka 300 000 läsare i månaden. När du väljer att använda Realtid.se som kanal publiceras dina nyheter på deras förstasida samtidigt som de dagligen skickas ut till deras prenumeranter.

Med Realtid.se som premiumtjänst når du de viktigaste beslutsfattarna på finans- och kapitalmarknaden i Sverige. Realtid.se har ungefär 300 000 läsare och 1 miljon sidvisningar i månaden och din information visas genomgående i ett flöde på Realtids alla sidor i en högerställd kolumn. Dessutom exponeras dina nyheter i det nyhetsbrev som Realtid.se skickar ut två gånger dagligen till 70 000 unika e-postadresser.

Realtid.se är en prisbelönt affärssajt med en unik position på finans- och kapitalmarknaden och bland de dagliga läsarna är 70 % beslutsfattare inom finansbranschen. Du når med andra ord ut med din information till de som har mest inflytande att påverka i sina företag och ökar genomslagskraften av ditt budskap.

Publicering i kanalen sker via Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint.

Fyll i formuläret nedan för att få mer information!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.