Nu har du möjligheten att publicera dina nyheter på förstasidan på Sveriges ledande sajt för startups, Breakit.se. Du som vill exponeras på den svenska startup-scenen har en unik möjlighet att nå rakt in i din målgrupp genom vår premiumkanal Breakit.

När du väljer kanalen Breakit i samband med ditt utskick, kommer pressmeddelandet att listas med rubrik på Breakit.se:s startsida samt på en underliggande sida som listar alla nyheter. När artikeln har hamnat på den underliggande arkivsidan är den sökbar genom sökfunktionen på webbplatsen. Genom att klicka på nyheten kan du enkelt läsa fulltextversionen.

Publicering i kanalen sker via Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint.

Breakit grundades 2015 och är den ledande nyhetssajten för svenska techbolag och startups. Tillsammans med företagets podcast och andra produkter är den idag en självklar mötesplats för grundare och beslutsfattare inom startups och tech – och alla som är intresserade av det.

Fyll i formuläret nedan för att få mer information!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.