Nå ut till inflytelserika och relevanta mottagare

För att optimera spridningen av era nyheter och öka sannolikheten för genomslag tillhandahåller vi kanalen Direkt Premium News. En nyhet publiceras i fulltext i Nyhetsbyrån Direkts system Infront och skickas till Sveriges största nyhetsredaktioner i Sverige. Distributionskanalen är lättillgänglig i CisionPoint, du skickar nyheten via Direkt Premium News genom att markera kanalen med ett klick i verktyget.

Med Direkt Premium News i din profil i CisionPoint skickas ditt material till inflytelserika nyhetsredaktioner i Sverige inom stadspress, lokalpress, Radio- TV och webbredaktioner. Direkt Premium News kontakter uppdateras ständigt för att dina nyheter alltid ska skickas mot relevanta mottagare.

Nå nordiska nätverk

Direkt erbjuder svenska, nordiska och internationella nätverk. Direkt som äger TDN Finans har en urstark position i Norden och är en viktig leverantör till affärsmedia. Direkt har Startel, Ritzau Finans, Thomson Reuters och Bloomberg som samarbetspartners. SME Direkt, som är benchmark i Norden när det gäller vinstförväntningar, är en del av Direkt.

Nyhetsbyrån Direkt (Direkt) som grundades 1988 blev snabbt den ledande finansiella nyhetsbyrån i Sverige och är med sina drygt 40 anställda den största nyhetsredaktionen av sitt slag i Norden. Direkt bevakar allt som påverkar kursutvecklingen på svensk aktie-, ränte- och valutamarknad i realtid, såsom nyheter om noterade bolag samt makroekonomiska och politiska nyheter.

Exponering i Infront

Dessutom lyfts dina nyheter även fram i nyhetsbyrån Direkts system Infront och exponeras mot alla deras ca 15 000 användare såväl som mot Direkts egna journalister. Direkts nyheter följs dagligen av många tusen investerare.

Följ nyheten i realtid

I samband med tecknandet av Direkt får du som abonnemangskund dessutom Infronts exklusiva nyhets-app som finns tillgänglig för iPhone- och Androidtelefoner. Där kan du följa nyhetsflödet i realtid och få push-notiser direkt i mobilen.

Infront är det ledande informations- och handelssystemet för investerare i Sverige och används brett bland privatinvesterare, traders, förvaltare och bolag som behöver ha koll på vad som sker på finansmarknaden. I Infront finns redaktionella nyhetstjänster som Nyhetsbyrån Direkt och pressmeddelanden från Cision som hjälper användarna att följa det nyhetsflöde som påverkar marknaderna.

Fyll i formuläret nedan för att få mer information!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.