Nå ut på Sveriges största affärssajt

Publicera dina nyheter på förstasidan på Sveriges största affärssajt, DI.se. Via direktkanalen i vårt kommunikationsverktyg gör vi din nyhet tillgänglig och synlig för de tiotusentals läsare som besöker DI.se.

Din nyhet kommer att synas i ett flöde i högerspalten på förstasidan på DI.se.

När du väljer kanalen DI Premium i samband med ditt utskick, kommer pressmeddelandet listas med rubrik på DI.se:s startsida. De fem senaste nyheterna listas på startsidan. Därefter sparas din nyhet i arkivet på DI.se:s hemsida och är sökbar genom sökfunktionen på webbplatsen.

Publicering i kanalen sker via Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint.

Dagens industri är Nordens största affärstidning. Med Sveriges främsta ekonomijournalister och analytiker levererar Dagens industri varje dag ett arbetsverktyg som är viktigt för att nå framgång i affärslivet, på finansmarknaden och privatekonomiskt.

Dagens industris digitala kanal di.se är Sveriges största ekonomisajt och även en av landets största mediesajter totalt sett. Här erbjuds Dagens industris läsare en blandning av snabb nyhetsuppdatering över dygnet parat med djuplodande analyser från bössredaktionen. Sedan 2016 är det mesta materialet endast tillgängligt för prenumeranter.

Fyll i formuläret nedan för att få mer information!

Felaktig information? Töm formuläret

Genom att fylla i formuläret godkänner du att Cision kan använda din information för att kontakta dig med marknadsrelaterad kommunikation (nyhetsbrev, inbjudan till webinarium, eventinbjudningar, produktinformation och utbildande material). För mer information, vänligen läs vår Integritetsdeklaration.