okt. 14, 2016 / in Sverige Blogg / by Ulrika Peyron

Idag behöver alla kommunikatörer fundera över bildval till sina texter och hemsidor. Utan tilldragande visuella element och bilder, faller en text platt. Hur ser då bildtrenderna ut inför året som kommer? Vad kommer vi få se i annonser och på hemsidor? Bildjätten Shutterstock har tagit fram en infograf över de trender vi kommer få se under 2017.  

Vilka bildtrender kommer du och dina kommunikationskollegor att haka på under nästa år? Blir det drönarbilder, 360-bilder eller väljer ni att sätta en personlig prägel i en digital värld? Spana in Shutterstocks infograf, som vi hittade på Socialmediatoday.

shutterstockinfograf

Källa: Socialmediatoday

Tags : PR-tips

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Ulrika Peyron

Jag jobbar som Content Marketing Manager för Cision i Norden. Här på bloggen får du tips och inspiration kring saker som rör kommunikation, PR och Investor Relations. Du hittar också information om våra samarbeten, events och annat som händer hos oss på Cision.