Cision lanserar ny premiumkanal tillsammans med Expressen

Nu lanserar vi vår nya premiumkanal Expressen Livsstil – en kanal som ger dig möjlighet att nå ut på högt rankade branschsidor inom det ämne du är verksam i och din målgrupp är intresserad av. 

Expressen Livsstil inkluderar ett antal nischade nyhetssidor med högkvalitativa artiklar inom sina respektive områden. De olika sidorna täcker olika ämnen och lockar därigenom olika typer av läsare. Fördelarna med att placera dina pressreleaser på dessa sidor är bland annat att de exponeras direkt och exklusivt i ett flöde på vald branschsidas startsida. Dessutom arkiveras de för att få SEO-kraft och blir genom den höga rankingen synliga högt upp i sökmotorernas resultat.

Sidorna du kan välja mellan är:

Allt om Bilar – Sveriges största bil- och motorsajt som håller koll på begagnatmarknaden, trender och nyheter inom bilindustrin.

Allt om Resor – Sveriges största resesajt och resemagasin. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer.

Hälsoliv – Sveriges största hälsosajt. Hälsoliv bevakar allt inom hälsa som sjukdomar, besvär, psykologi, träning, skönhet, sex och relationer.

Leva och Bo – Sveriges största inredningsmagasin och inredningssajt. För alla som älskar inredning är Leva och Bo en inspirationskälla för det egna hemmet och sajten bjuder dagligen på tips och idéer.

Exempel på var din nyhet exponeras när du publicerar på Allt om Bilar.

När du väljer premiumkanalen Expressen Livsstil i samband med ditt utskick, kommer pressmeddelandet listas med rubrik på vald branschsida för att du ska nå rätt målgrupp. Publicering i kanalen och val av branschsida sker i Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint.

Klicka här för att läsa mer och publicera på Expressen Livsstil. Naturligtvis kan du dessutom höra av dig direkt till din kontaktperson på Cision om du är intresserad av kanalen.

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.