jan. 31, 2018 / in Sverige Blogg / by Oskar Larsson

Nu lanserar vi vår nya premiumkanal Expressen Livsstil – en kanal som ger dig möjlighet att nå ut på högt rankade branschsidor inom det ämne du är verksam i och din målgrupp är intresserad av. 

Expressen Livsstil inkluderar ett antal nischade nyhetssidor med högkvalitativa artiklar inom sina respektive områden. De olika sidorna täcker olika ämnen och lockar därigenom olika typer av läsare. Fördelarna med att placera dina pressreleaser på dessa sidor är bland annat att de exponeras direkt och exklusivt i ett flöde på vald branschsidas startsida. Dessutom arkiveras de för att få SEO-kraft och blir genom den höga rankingen synliga högt upp i sökmotorernas resultat.

Sidorna du kan välja mellan är:

Allt om Bilar – Sveriges största bil- och motorsajt som håller koll på begagnatmarknaden, trender och nyheter inom bilindustrin.

Allt om Resor – Sveriges största resesajt och resemagasin. Allt om Resor har guider till de mest populära resorna till solen men också till weekendstäder och vinterdestinationer.

Hälsoliv – Sveriges största hälsosajt. Hälsoliv bevakar allt inom hälsa som sjukdomar, besvär, psykologi, träning, skönhet, sex och relationer.

Leva och Bo – Sveriges största inredningsmagasin och inredningssajt. För alla som älskar inredning är Leva och Bo en inspirationskälla för det egna hemmet och sajten bjuder dagligen på tips och idéer.

Exempel på var din nyhet exponeras när du publicerar på Allt om Bilar.

När du väljer premiumkanalen Expressen Livsstil i samband med ditt utskick, kommer pressmeddelandet listas med rubrik på vald branschsida för att du ska nå rätt målgrupp. Publicering i kanalen och val av branschsida sker i Cisions kommunikationsverktyg CisionPoint.

Klicka här för att läsa mer och publicera på Expressen Livsstil. Naturligtvis kan du dessutom höra av dig direkt till din kontaktperson på Cision om du är intresserad av kanalen.

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com