juli 19, 2017 / in Sverige Blogg / by Oskar Larsson

Kunde du inte vara på plats när vi presenterade årets journalist- och kommunikatörsundersökning på ett seminarium under Almedalsveckan? Inga problem!  Nedan ser du bilder från seminariet med nyfikna, regnklädda åhörare och en mycket kompetent paneldebatt som diskuterade resultatet från undersökningen.  Cision-teamet hade några intensiva dagar med mycket insikter och kunskaper att inhämta på väldigt komprimerad tid. Nu är vi tillbaka, fyllda med inspiration och ivriga att sprida de båda rapporterna från Cisions journalist- och kommunikatörsundersökning med dig!


Cisions paneldeltagare från vänster: Juan Navas, kommunikationsansvarig Sveriges Kommunikatörer, Karin Bäcklund, Digital Strateg Springtime PR, Ulrica Widsell, vice förbundsordförande Journalistförbundet, Alexander Mason, Komersiell chef Cision.

Trångt, regnigt och mysigt när Alexander Mason presenterade resultaten från undesökningen.

Jodå – solen visade sig också i Almedalen och bjöd på härliga sommardagar!

Ladda ned undersökningen idag

En av många slutsatser från undersökningen är att allt fler journalister ser positivt på relationen med kommunikatörer. 2016 sade två av tio journalister att de upplevde kontakten med kommunikatörer i arbetet som positiv. I dag är det dubbelt så många som ger tummen upp till kommunikatörer, ett tydligt tecken på att medielandskapet håller på att ritas om i realtid.

Här kan du ladda ned rapporterna från Cisions journalist- och kommunikatörsundersökning 2017

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com