sep. 25, 2018 / in Sverige Blogg / by Maria Leijon

Vi har tidigare publicerat bloggtoppar om svenska inredningsbloggar men faktum är att inredning och mode inte slutar vid Sveriges gränser utan sträcker sig jorden över. Visste du att vi har över tusen amerikanska bloggar som bevakar inredning i vår databas? Denna månad vill vi tipsa om just dem och därför finner du nedan de 10 högst rankade. 

Högst upp på listan hittar vi Apartment Therapy som är aktuella med Skandinavisk vecka då de lyfter den inredning som präglar många svenska hem. Se till att titta in både den och de övriga bloggar som kvalar in på listan när Cision rankar de fämsta amerikanska inredningsbloggarna 2018.

1. Apartment Therapy

2. Remodelista

3. Curbly

4. Coco Kelley

5. The Nest

6. Design Milk

7. Making it lovely

8. The Inspired Room

9. Style by Emily Henderson

10. Shanty 2 Chic

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/