Cision rankar: Amerikanska inredningsbloggar

Vi har tidigare publicerat bloggtoppar om svenska inredningsbloggar men faktum är att inredning och mode inte slutar vid Sveriges gränser utan sträcker sig jorden över. Visste du att vi har över tusen amerikanska bloggar som bevakar inredning i vår databas? Denna månad vill vi tipsa om just dem och därför finner du nedan de 10 högst rankade. 

Högst upp på listan hittar vi Apartment Therapy som är aktuella med Skandinavisk vecka då de lyfter den inredning som präglar många svenska hem. Se till att titta in både den och de övriga bloggar som kvalar in på listan när Cision rankar de fämsta amerikanska inredningsbloggarna 2018.

1. Apartment Therapy

2. Remodelista

3. Curbly

4. Coco Kelley

5. The Nest

6. Design Milk

7. Making it lovely

8. The Inspired Room

9. Style by Emily Henderson

10. Shanty 2 Chic

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.