feb. 21, 2018 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Att få ihop det berömda livspusslet är inte alltid så lätt som man kan tänka sig, särskilt inte när man ska kombinera karriärer med hämtning och lämning av barn samtidigt som man ska få till kvalititetstid på hemmaplan. Denna månad lyfter vi fram de främsta familjebloggarna, människor som väljer att dela med sig av sin vardag och dagligen inspirerar många föräldrar landet över. 

Denna lista är perfekt för dig som arbetar i en verksamhet som riktar sig mot familjer och småbarnsföräldrar. Trots att kandidaterna på listan bloggar om liknande tema har de olika infallsvinklar och således även målgrupper som skiljer sig åt. Vi gratulerar samtliga bloggare som kvalificerade sig på listan när Cision rankar de främsta familjebloggarna 2018.

1. Paulas

 

2. LaMadre

 

3. Yayas

 

4. Hugo Rosas

 

5. Margaux Dietz

 

 

6. Hormoner & Hemorrojder

 

7. Engla's showroom

 

8. Carola Wetterholm

 

9. Bambi

 

10. Meekatt

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.