Cision rankar: Familjebloggar

Att få ihop det berömda livspusslet är inte alltid så lätt som man kan tänka sig, särskilt inte när man ska kombinera karriärer med hämtning och lämning av barn samtidigt som man ska få till kvalititetstid på hemmaplan. Denna månad lyfter vi fram de främsta familjebloggarna, människor som väljer att dela med sig av sin vardag och dagligen inspirerar många föräldrar landet över. 

Denna lista är perfekt för dig som arbetar i en verksamhet som riktar sig mot familjer och småbarnsföräldrar. Trots att kandidaterna på listan bloggar om liknande tema har de olika infallsvinklar och således även målgrupper som skiljer sig åt. Vi gratulerar samtliga bloggare som kvalificerade sig på listan när Cision rankar de främsta familjebloggarna 2018.

1. Paulas

 

2. LaMadre

 

3. Yayas

 

4. Hugo Rosas

 

5. Margaux Dietz

 

 

6. Hormoner & Hemorrojder

 

7. Engla's showroom

 

8. Carola Wetterholm

 

9. Bambi

 

10. Meekatt

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.