okt. 23, 2017 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Vi går mot mörkare tider och vad passar bättre i höstrusket än att tända några ljus, krypa ned under en varm filt och plöja en ny TV-serie? Möjligtvis har det konkurrens av biomörkrets löften om att försvinna in i en annan värld men klart är att hösten är film- och tv-seriernas högsäsong. Klart är också att man ständigt behöver inspireras av nya lovande premiärer och nostalgiska guldkorn och därför har vi valt att ranka de främsta bloggarna inom fältet "Film och TV-serier".

På första plats kommer TV-seriebloggen, vi riktar varma gratulationer till vinnaren och resterande nominerade som även de kvalificerade sig på topp 10-listan när Cision rankar de 10 främsta bloggarna inom Film och TV-serier.

Topp 10 bloggar om film och TV-serier:

1. TV-seriebloggen

 

2. Seriebloggen

 

3. Seriedrottningen

 

4. FrökenTV

 

5. Karins Universum

 

6. The Movie Freak

 

7. Gilla film

 

8. Filmfadern

 

9.SPOILER ALERT

 

10. TV-Koll

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.