mars 20, 2018 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

I takt med att snön börjar smälta bort och våren gör sitt intåg är vi många som vaknar ur vår vinterdvala, lämnar löpbandet på gymmet (eller soffan och TV:n) för att bege oss ut i skog och natur. Samtidigt handlar månadens tema hälsa inte bara om att träna och att må bra fysiskt – för en god hälsa krävs både bra kost och en balans i tillvaron. Det finns många bloggar som behandlar detta ämne och vi har listat de 10 främsta.

Detta är första gången vi gör en Bloggtopp inriktad på hälsa men vi har tidigare rankat PT-bloggar och där hittar vi flera bekanta namn som har lyckats bibehålla sin status på bloggtoppen och även kvalificerat sig på denna lista.

Stort grattis till de bloggar som har kvalat in på listan och ett extra plus till PT-Fia som kniper förstaplatsen när Cision rankar de 10 främsta hälsobloggarna 2018.

1. PT-Fia

 

2. Anja Forsnor

 

3. Annika Sjöö

 

4. Passion för hälsa

 

5. PT by Emma

 

 

6. Anna Lissjanis

 

7. Fitness & Hälsa

 

8. Terese Alvén

 

9. Leva Sunt

 

10. Elin Kjos

 

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.