Cision rankar: Hälsobloggar

I takt med att snön börjar smälta bort och våren gör sitt intåg är vi många som vaknar ur vår vinterdvala, lämnar löpbandet på gymmet (eller soffan och TV:n) för att bege oss ut i skog och natur. Samtidigt handlar månadens tema hälsa inte bara om att träna och att må bra fysiskt – för en god hälsa krävs både bra kost och en balans i tillvaron. Det finns många bloggar som behandlar detta ämne och vi har listat de 10 främsta.

Detta är första gången vi gör en Bloggtopp inriktad på hälsa men vi har tidigare rankat PT-bloggar och där hittar vi flera bekanta namn som har lyckats bibehålla sin status på bloggtoppen och även kvalificerat sig på denna lista.

Stort grattis till de bloggar som har kvalat in på listan och ett extra plus till PT-Fia som kniper förstaplatsen när Cision rankar de 10 främsta hälsobloggarna 2018.

1. PT-Fia

 

2. Anja Forsnor

 

3. Annika Sjöö

 

4. Passion för hälsa

 

5. PT by Emma

 

 

6. Anna Lissjanis

 

7. Fitness & Hälsa

 

8. Terese Alvén

 

9. Leva Sunt

 

10. Elin Kjos

 

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.