Cision rankar: Hästbloggar

Medan många rider på hoppet om sol, bad och semestertider finns det de som ser fram emot en sommar i stallet med ryktning, ridning och såklart – hästar. Bland dessa finns det många passionerade bloggare som berättar om vardagen som hästmänniska och inspirerar andra likasinnade. I månadens upplaga av Bloggtoppen väljer vi på Cision att lyfta fram de främsta bloggarna om ridning och hästar. Stort grattis, dels till systrarna Elfstrand som driver bloggen Elfstrands.se och bärgar guldmedaljen men även till er andra som knep en plats på listan när Cision rankar de 10 främsta hästbloggarna

Här är de 10 främsta:

1. Elfstrands.se

 

2. Ztreliin.se

 

3. Linn Olsson

 

4. Johannagrant.com

 

5. Ingridskoog.se

 

6. På fyra hovar

 

7. Ridbloggen

 

8. Isabella Fransson

 

9. Hästbloggen

 

10. Ryttarbloggen

 

Mer sug efter hästbloggar? Bloggtoppen rankade bloggar inom hästsport redan för två år sedan och även om årets lista skiljer sig markant från den finns här några bloggar som går att känna igen. Läs 2015 års ranking av bloggar inom hästsport här!

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.