juni 22, 2017 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Medan många rider på hoppet om sol, bad och semestertider finns det de som ser fram emot en sommar i stallet med ryktning, ridning och såklart – hästar. Bland dessa finns det många passionerade bloggare som berättar om vardagen som hästmänniska och inspirerar andra likasinnade. I månadens upplaga av Bloggtoppen väljer vi på Cision att lyfta fram de främsta bloggarna om ridning och hästar. Stort grattis, dels till systrarna Elfstrand som driver bloggen Elfstrands.se och bärgar guldmedaljen men även till er andra som knep en plats på listan när Cision rankar de 10 främsta hästbloggarna

Här är de 10 främsta:

1. Elfstrands.se

 

2. Ztreliin.se

 

3. Linn Olsson

 

4. Johannagrant.com

 

5. Ingridskoog.se

 

6. På fyra hovar

 

7. Ridbloggen

 

8. Isabella Fransson

 

9. Hästbloggen

 

10. Ryttarbloggen

 

Mer sug efter hästbloggar? Bloggtoppen rankade bloggar inom hästsport redan för två år sedan och även om årets lista skiljer sig markant från den finns här några bloggar som går att känna igen. Läs 2015 års ranking av bloggar inom hästsport här!

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.