Cision rankar: Internationella Halloweenbloggar

En väldigt användbar sökfunktion i Cision Communications Cloud är ”talking about” där du kan hitta kontakter som under ett visst tidsintervall har nämnt ett särskilt ord. Eftersom Halloween står för dörren handlar månadens Bloggtopp om just denna kusliga men samtidigt mysiga högtid.

Den här månaden vill vi alltså tipsa om 10 bloggar ur databasen där du kan hitta inspiration inför Halloween. Vi gör ingen inbördes ranking på listan och bloggarna kommer från olika platser runtom i världen, närmare bestämt USA, UK, Tyskland, Frankrike, Kanada och Brasilien.

Kasta dig in i Halloween-känslan och hitta tips om hur du pimpar din pumpa, sminkar dig som skelett eller varför inte lagar skrämmande god mat?

Geekdad

 

The Purple Pumpkin Blog 

 

Bldg 25 

 

Mejorando Mi Hogar 

 

Tartertots & Jello

 

Kids Craft Room

 

Nicest Things 

 

Poulette Magique 

 

Happy Hooligans  

 

Niina Secrets 

 

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.