juni 16, 2016 / in Sverige Blogg / by Jonathan Sjöström

Behöver du inspiration för din löpning? Den här månaden rankar vi de tio största löparbloggarna i Sverige! Hur blir din löpning mer effektiv, hur maximerar du din uthållighet och vad ska du tänka på om du ska träna inför ett Marathon? Träningsglädjen lyser igenom hos de olika bloggarna när de coachar till ett aktivt och hälsosamt liv!

Vill du bli en flitig löpare? Ta då del av månadens bloggtoppslista!

1. Petra Månström
2. PIGGELINA
3. Löpning & Livet
4. MaraMackan
5. MarathonMia
6. Björn Suneson
7. Snabba Fötter
8. 42 km
9. MarathonEmma
10. Benny Sjölind

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Jonathan Sjöström

Jag heter Jonathan Sjöström och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige. Här medverkar jag med månadens bloggtopp.