maj 24, 2017 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Sommarvärmen har äntligen kommit och utöver grönska och blommor erbjuder naturen även en utmärkt plats för träning. Finns det något bättre än att förena nytta med nöje och bege sig ut på en lång löprunda i kvällssolen? Vissa löpare har tagit sin hobby ett steg längre genom att blogga om sin passion och inspirera andra att komma igång med löpningen och nå sina mål. Dessa ambassadörer för löpning väljer vi på Cision att lyfta fram i månadens topplista där vi rankar de främsta löparbloggarna. Vi vill gratulera Petra Månström som kniper förstaplatsen men självklart även rikta ett stort grattis till er andra som kvalificerade er in på listan när Cision rankar Löparbloggar 2017

Här är de 10 främsta:

1. Petra Månström

 

2. 42 km

 

3. Piggelina

 

4. Maramackan

 

5. Snabba Fötter

 

6. MarathonEmma

 

7. 42195 meter 

 

8. Benny Sjölind

 

9. Löparäventyret


 

10. Runacademy

 

Vill du ha mer inspiration om träningsbloggar? Förkovra dig i tidigare bloggtoppar där vi tidigare har rankat löparbloggar och 2015 då vi listade de främsta styrketräningsbloggarna.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.