juni 27, 2018 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Matlagning och bakning är inte bara vägen in i mångas hjärtan, det är dessutom ett uråldrigt hantverk där såväl kultur och identitet serveras på en tallrik för att göra någon annan glad. Våra bloggtoppar om matlagning brukar vara väldigt uppskattade och denna gång involverar vi även bakverk och desserter i den välkryddade gryta vi kallar Cisions bloggtopp. 

Varma gratulationer till Green Kitchen Stories som toppar även denna lista. Må denna och alla andra bloggar som kvalat in på listan inspirera dig och få dig att glänsa i köket i sommar. Kanske kan dessa även öppna upp ögonen för potentiella samarbeten med ditt företags varumärke?

Kan du inte få nog av topplistor om matbloggar? Här kan du läsa mer om 2016 och 2015 års ranking av vegetariska matbloggar .

1. Green Kitchen Stories

 

2. Sweet and Simple

 

3. Matplatsen

 

4. 100 Kitchen Stories

 

5. Jennys Matblogg

 

6. Jävligt Gott

 

7. Siri Barje

 

8. Foodjunkie

 

9. By Diadonna

 

10. Tre tjejer i köket

 

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.