jan. 23, 2018 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Fashion Week Stockholm 2018 är i full fart och då passar vi på att lista de främsta modebloggarna 2018. Mode och livsstil är populära ämnen att skapa innehåll kring och minst lika populära ämnen att konsumera, därför ser vi flera kända namn och svenska toppbloggare i listan.

Bland annat hittar vi Viktor Frisk som vann utmärkelsen Cision PR Influencer Award under Spinn-galan 2017 och Lisa Olsson som rankades högst bland modebloggar när vi gjorde en liknande topplista redan 2010 – imponerande uthållighet! Förstaplatsen 2018 knips dock av Kenza Zouiten, stort grattis till henne och samtliga bloggare som kvalade in bland de 10 främsta på Cisions rankning av de främsta modebloggarna 2018.

1. Kenzas.se

 

2. Angelica Blick

 

3. Nicole Falcani

 

4. Victoria Törnegren

 

5. Lisa Olsson

 

 

6. Anine's World

 

7. Viktor Frisk

 

8. Sofi's Snapshots

 

9. Lisa Tellbe

 

10. Petra Tungården

 

Senast vi rankade modebloggar var 2014, mycket har hunnit hända sedan dess men trots det finns det ett par återkommande namn som har lyckats befästa sin position på modetoppen under en lång tid. 2014 års lista hittar du här. Dessförinnan, när Bloggtoppen verkligen var i sin linda, rankade vi redan 2010 de främsta modebloggarna.

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.