feb. 24, 2016 / in Sverige Blogg / by Jonathan Sjöström

Våren börjar sakta men säkert smyga sig fram och suget efter träning börjar röra sig i våra kroppar. Trots detta kan det ändå vara svårt att komma igång och vi vill gärna hitta inspiration för att ta första steget. Vad passar då bättre än att ta del av alla tips som våra svenska PT-bloggare delar med sig av? Den här månaden har vi rankat bloggar inom personlig träning där det delas med sig av träning, mat och en hälsosam livsstil.

Genom bloggarna kan du på ett enkelt sett hitta tips för att boosta din hälsa och göra din träning roligare!

Här är månadens bloggtoppslista:

1. PT-Fia
2. IDA WARG
3. Staffan Eklund
4. PT by Emma
5. Lofsan
6. PHILIP LAILANI
7. Axon Blogg
8. Spark i baken
9. Malins Blogg
10. FUNCTIONAL FITNESS

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Jonathan Sjöström

Jag heter Jonathan Sjöström och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige. Här medverkar jag med månadens bloggtopp.