aug. 25, 2017 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Hur ska en resonera kring hudvård, hårprodukter och andra skönhetsfrågor i höst? Vilken mascara gör sig perfekt med den där gula höstjackan och hur förbereder en huden inför de kyligare temperaturer som väntar?  Som tur är finns det skönhetsbloggare som har svar på detta och kan visa vägen. Vi har listat de 10 främsta i månadens Bloggtoppen och på första plats (för andra året i rad) hittar vi Linda Hallberg. Stort grattis till Linda och alla andra som kvalificerade sig på listan när Cision rankar de 10 främsta skönhetsbloggarna.

Topp 10 skönhetsbloggar:

1. Linda Hallberg

 

2. Hudspecialisten

 

3. KILLER COLOURS

 

4. Elin Johansson

 

5. Isastar

 

6. Skönhetsredaktörerna

 

7. Imakeyousmile

 

8. Molkan.se

 

9. Makeup on my mind

 

10. Susanne Barnekow

 

Vill du ha mer skönhetstips i bloggform? Läs Cisions rankning av 2016 års främsta skönhetsbloggar!

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.