apr. 21, 2016 / in Sverige Blogg / by Jonathan Sjöström

Vill du bli inspirerad och få tips om alltifrån hud och hudvård till hår och makeup? Och vilka produkter eller behandlingar ska du satsa på i vår? Spana då in denna månadens topplista! Vi har rankat Sveriges mest populära skönhetsbloggar, som drivs av personer med stor passion kring allt som rör skönhet.

Här är månadens bloggtoppslista:

1. Linda Hallberg
2. HUDSPECIALISTEN
3. KILLER COLOURS
4. Helen Torsgården
5. Annica Englund
6. FIFTY SCENTS
7. Imakeyousmile
8. Skönhetsredaktörerna
9. Josephines Smink
10. MAKEUP ON MY MIND

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Jonathan Sjöström

Jag heter Jonathan Sjöström och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige. Här medverkar jag med månadens bloggtopp.