feb. 22, 2017 / in Sverige Blogg / by Josefin Törnblom

Det fantastiska med litteratur och böcker är att du för en stund kan fly in i en fiktiv värld, en värld där din egen fantasi sätter gränserna. Ibland kan det vara svårt att hitta inspiration till nya böcker och världar, tur då att det finns bloggare som tipsar oss. Denna månad har vi rankat bloggar om böcker och litteratur och för andra rankingen i rad kniper Bokhora förstaplatsen. 

Här är de 10 främsta:

1. Bokhora

 

2. Enligt O

 

3. Kulturbloggen

 

4. Fiktiviteter

 

5. Feministbiblioteket

 

6. Lyrans Noblesser

 

7. Breakfast Book Club

 

8. Johannas deckarhörna

 

9. Och dagarna går...

 

10. Lottens Bokblogg

 

Vill du ta del av våra rankingar av bokbloggar från tidigare år?
2016, 2014

Bloggtoppen tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista? Kontakta oss gärna!

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Josefin Törnblom

Jag heter Josefin Törnblom och arbetar som Researcher Scandinavia på Cision Sverige sedan februari 2014. Här på bloggen medverkar jag med månadens bloggtopp.