Medarbetarporträtt: Linda Jacobsson Adelgren, Account Manager

Namn: Linda Jacobsson Adelgren

Roll på Cision: Account Manager
Antal år på Cision:
Har jobbat på Cision sedan 2016

Intressanta projekt jag har varit delaktig i under min tid på Cision

Nyligen blev jag klar med ett ramavtal som tog lång tid att omförhandla, en process på över sju månader. Jag såg ett behov av större spridning i form av fler kanaler, höjda volymer av befintliga partnerkanaler och webbmoduler bland annat. Flera kollegor från olika avdelningar har varit till stor hjälp i processen genom att vara med på många förberedande tekniska möten med både kunden och kundens byrå.

Jag tog även hjälp av supporten för att få fram statistik som jag kunde använda i förhandling. Både kunden och jag blev nöjda med överenskommelsen till sist, tack vare ett lyckat teamwork.

Min roll är många gånger lika mycket projektledning, att vara spindeln i nätet i en större affär, vilket är utmaningen och det bästa med att jobba som account manager.

Detta har jag lärt mig under min tid på Cision

Jag har lärt mig att försäljning handlar om goda relationer och vikten av att verkligen tro på det jag erbjuder, annars kommer kunden aldrig göra det. Jag har även lärt mig att tålamod ger utdelning.

Det bästa med Cision som arbetsplats

I mitt team hjälper och peppar vi varandra med stor prestigelöshet, det uppskattar jag väldigt mycket. Det bästa med Cision är utan tvekan kollegorna!

Tags : Intervjuer

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.