Medarbetarporträtt: Martin Rosén, Senior Account Manager

Namn: Martin Rosén

Roll på Cision: Senior Account Manager & Team leader

Antal år på Cision: 2,5 år

Kan du berätta om något intressant projekt du har varit delaktig i under din tid på Cision?

Vad som enligt mig är mest intressant med att arbeta på Cision är faktiskt inte specifika projekt, utan bredden i de olika projekten. Ena dagen möter jag en börsnoterad kund som vill få ut sitt budskap mer effektivt till sina amerikanska aktieägare, nästa dag håller jag en workshop med ett internationellt företag som vill samla sina olika marknader under en gemensam kommunikationslösning och dagen därpå träffar jag en VD som vill höja kunskapsnivån kring det egna varumärket genom omvärldsbevakning.

Vad har du lärt dig under dessa 2,5 år?

Utöver att jag fått chansen att utvecklas inom förhandling, relationsskapande och försäljningsarbete i stort, har jag lärt mig väldigt mycket om kommunikation. Den viktigaste insikten handlar dock om något helt annat – kreativt utrymme. I tidigare roller har jag ofta känt mig begränsad och låst till ett visst arbetssätt eller en viss process, men under mina år på Cision har värdet av att få gå sin egen väg blivit allt tydligare.

Vad är det bästa med att jobba på Cision?

Det finns tre centrala anledningar till varför jag tycker att Cision är en otroligt attraktiv arbetsplats.

 • Arbetsklimatet: Ett ständigt fokus på hårt arbete och resultat vilket gör att jag som anställd ständigt kan utvecklas. Samtidigt finns en förståelse för vikten av att ha en roliga inslag i vardagen - en fin gräns som jag menar att Cision lyckas hålla på en optimal nivå.
 • Friheten: Möjligheten att till viss del kunna prägla sin egen arbetsdag och att själv kunna styra mot de delar av rollen som upplevs mest utmanande och intressanta.
 • Kollegorna!

 

Tags : Intervjuer

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com

Cision Blog

 • Communications Best Practices

  Get the latest updates on PR, communications and marketing best practices.

 • Cision Product News

  Keep up with everything Cision. Check here for the most current product news.

 • Executive Insights

  Thought leadership and communications strategy for the C-suite written by the C-suite.

 • Media Blog

  A blog for and about the media featuring trends, tips, tools, media moves and more.