jan. 31, 2018 / in Sverige Blogg / by Oskar Larsson

Idag lanserar Cision sin nya kommunikationslösning Cision Communications Cloud i Sverige, en helhetslösning som tar förtjänad kommunikation upp bland molnen och inkorporerar flera av Cisions prisbelönta verktyg i en och samma lösning. Användare kommer numera kunna skapa kontakter, distribuera med precision och faktiskt mäta effekten av sin förtjänade kommunikation.

Kommunikatörer har länge tvingats navigera i flera olika system parallellt för att hantera mediebevakning, databas, distribution och analys. Cision Communication Cloud integrerar nu dessa och möjliggör för användare att hantera sina kampanjer från ax till limpa i en och samma kommunikationslösning.

 • Lyssna på din omvärld för att nås av omnämnanden, konkurrenters aktivitet och trendande ämnen i branschen som inspirerar till nytt, kraftfullt innehåll med insikter från över 2 miljoner nyhetsartiklar dagligen, fördelat på digitala kanaler, TV och sociala medier.
 • Identifiera och skapa relationer med medier och kontakter som ger bränsle till ditt innehåll och inspirerar din målgrupp till att agera på dina uppmaningar. Vi erbjuder marknadens största mediedatabas där du enkelt letar upp kontaktuppgifter till journalister, redaktioner och influencers i Sverige och globalt. Numera finns även kontaktuppgifter till Instagram- och Youtubeprofiler, allt för att du ska hitta rätt vägar till rätt personer.
 • Distribuera dina budskap och dela dina stories i olika kanaler och medier för ökat engagemang. Ge dig själv de bästa förutsättningarna att uppnå dina kommunikationsmål med det största och mest tillförlitliga distributionsnätverket i världen.
 • Analysera de data som kommer att motivera och vara vägledande i dina strategiska beslut med anpassningsbara diagram och en helhetsbild som knyter ihop trådarna mellan traditionella och digitala kanaler för att åskådliggöra förtjänsten av dina kampanjer.

Kommunikatörer ska inte behöva vara vetenskapsmän eller matematiker för att kunna använda kraften i data och statistik; Cision Communications Cloud kommer att göra jobbet åt dem. Kommunikationslösningen visar just de data kommunikatören behöver för att förstå vilka influencers som förändrar mottagarnas beteende med sitt innehåll och vilka som inte ger mer än visningar och gilla-markeringar. Dessutom centraliseras alla aktiviteter så att teamet tillsammans kan pitcha influencers, distribuera content, övervaka medieutrymmet och mäta suveräna kampanjer på en och samma plattform.

Här kan du läsa mer om Cision Communications Cloud.

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Oskar Larsson

Arbetar som Digital redaktör på Cision Scandinavia och ansvarar för mycket av innehållsproduktionen här på bloggen. Du kan nå mig på: oskar.larsson@cision.com