aug. 27, 2019 / in Sverige Blogg / by Maria Leijon

Världens största turnering inom e-sport: The International (sett till prispotten på 33 miljoner dollar), avgörs i dagarna och vi vill därför tipsa om kontakter och medier i vår globala databas som bevakar ämnena e-sport och gaming.

I Cisions databas har vi nästan 3 000 olika medier som bevakar gaming och  e-sport. Här listar vi (utan inbördes ordning) 10 av de högst rankade och mest lästa bloggarna, webbsidorna, magasinen och webb-tv stationerna. Redaktionerna är baserade i USA, Frankrike, Tyskland, Japan och Danmark men läses garanterat av hela världens spelintresserade!

Game Informer Magazine

 

Fandom

 

GameSpot

 

Kotaktu

 

HTLV.org

 

GamesRadar+

 

Gamekult

 

Weekly Famitsu

 

GameBlog.fr

 

GIGA

 

Vi vill också tipsa om några av de svenska YouTubers vi har i databasen med kanaler som fokuserar på gaming och spel:

Matinbum 

ArgaSkånskaMän 

Stamsite

KimmyPower


Listan tas fram av vårt research-team i Sverige varje månad. Bloggarnas placering i topplistan grundas på en metodik som utgår från, relevans,  läsarkommentarer och populäritet i sociala medier. Ett kriterium för att kunna hamna på topplistan är att kontaktuppgifter är synliga på bloggen. Har du frågor eller vill veta mer om vår bloggtopplista?  Kontakta oss gärna!

Photo by Ciprian Boiciuc on Unsplash

Tags : Bloggtoppen

Most Recent Posts

Cision Blogs Topics

 • Best Practices

  Få de senaste uppdateringarna och best practice inom PR, kommunikation och marknadsföring.

 • Tips och trix

  Läs artiklar och få inspiration på hur du förbättrar dina kommunikations-insatser inom digital synlighet, marknadsföring, PR och IR. Cision ger dig tipsen!

 • Produkter och tjänster

  Läs mer om hur Cision kan hjälpa dig i ditt dagliga arbete med PR, IR- och corp comms och hur du kan nå ut till rätt mottagare.

 • Nyhetsbrev inom kommunikation

  Få tips och inspiration kring hur du bäst arbetar med din kommunikation genom våra nyhetsbrev!

About Maria Leijon

Jag heter Maria Leijon och arbetar som Researcher på Cision. Jag och mina kollegor i Research-teamet ansvarar för den Skandinaviska delen av vår databas. Vi är också experter på målgruppsanalys och skräddarsydda medielistor. Här på bloggen medverkar jag bland annat med månadens bloggtopp! https://www.instagram.com/cisionresearch/